10 Halfvrijstaande woningen Sterksel (Gemeente Heeze-Leende)
In een hof (De Domein) nabij het Sterksels kanaal heeft Planburo deze 10 woningen gerealiseerd. Het bouwplan omvat 4 halfvrijstaande woningen en 6 bungalows.


Prijsindicatie: € 400.000,- V.O.N.
Status: Verkocht.4 starterswoningen Castenray (Gemeente Venray)
In Aan ’t Broek in Castenray heeft Planburo 4 energiezuinige starterswoningen gerealiseerd. Mede door het toepassen van een groot aantal zonnepanelen hebben deze woningen hebben een EPC van 0,0.


Prijsindicatie: € 250.000,- V.O.N.
Status: Verkocht.8 starterswoningen Nederweert-Eind
In het bouwplan Tiskeswej wordt aan de Esdek spoedig gestart met de bouw van vier woningen. Deze woningen onderscheiden zich door de vele optie mogelijkheden.


Prijsindicatie: € 175.000,- V.O.N.
Status: Verkocht.4 starterswoningen Heide (Gemeente Venray)
Momenteel is Planburo bezig met de ontwikkeling van 4 starterswoningen in Heide. De woningen zijn voorzien van PV-cellen.


Prijsindicatie: € 172.500,- V.O.N.
Status: Verkocht.4 starterswoningen Siebengewald
I.s.m. met de Gemeente Bergen ontwikkelt Planburo momenteel een bouwplan van 4 starterswoningen op de Bessembiender. De woningen hebben een vaste trap naar de zolder en hebben eveneens PV-cellen.


Prijsindicatie: € 179.500,- V.O.N.
Status: Verkocht.3 Patio-bungalows Kelpen-Oler
Ter plaatse van Cafe De Sport heeft Planburo Tummers deze drie patio-bungalows ontwikkeld. Deze woningen beschikken over een slaapkamer, badkamer op de begane grond en een grote ruime slaapkamer op de eerste verdieping.


Prijsindicatie: € 239.000,- V.O.N.
Status: Verkocht6 (Starters)woningen Swartbroek, Gemeente Weert
In samenwerking met de Gemeente Weert werd in het dorp Swartbroek vier starterswoningen en twee vrije sectorwoningen gerealiseerd. De gemeente bracht hierbij voor een gering bedrag de grond in en Planburo Tummers B.V. realiseerde hierbij een dusdanig woningtype dat de V.O.N. prijs voor de starterswoning maximaal € 170.000,- bedroeg.


Prijsindicatie: € 170.000,- V.O.N.
Status: Verkocht6 woningen Anselberg Ospeldijk (Gemeente Nederweert)
Voor een "moeilijke" locatie in de Gemeente Nederweert heeft Planburo Tummers dit bouwplan ontwikkeld van zes starterswoningen. Alleen door een scherpe prijsstelling met een zeer hoge "value for the money" kon dit plan lukken. De prijzen voor deze woningen bedroegen € 160.000,- V.O.N.. Door deze scherpe prijsstelling zijn de woningen relatief snel verkocht.


Prijsindicatie: € 160.000,- V.O.N.
Status: Verkocht6 Appartementen Onder de Kerk Maastricht
Ter plaatse van een voormalige opslagruimte zijn zes portiek appartementen gerealiseerd, welke uitermate geschikt zijn voor senioren. De appartementen zijn voorzien van een zwevende cementdekvloer en aluminium kozijnen voor een optimaal comfort.


Prijsindicatie: € 200.000,- V.O.N.
Status: Verkocht30 Woningen Benzenraderweg in Heerlen
Op een binnenstedelijke locatie ter plaatse van een garagebedrijf zijn 12 appartementen, 2 penthouses, 10 bungalows en 6 stadsvilla's gerealiseerd. Het ontwerp van Architectenbureau Teeken Beckers B.V. uit Heerlen kenmerkt zich door zijn moderne architectuur en zijn speelse indeling.


Prijsindicatie: € 200.000,- V.O.N. tot circa € 350.00,- V.O.N.
Status: Verkocht2 woningen Vlomanshof te Bakel (Gemeente Gemert)
In Bakel heeft Planburo Tummers een bouwplan ontwikkeld voor twee woningen. Deze woningen zijn inmiddels verkocht. De bouwstart is voorzien voor oktober 2014.


Prijsindicatie: € 194.000,- V.O.N.
Status: Verkocht13 Vrijstaande woningen Landgraaf
De Gemeente Landgraaf heeft in 2003 een prijsvraag uitgeschreven waarbij het Duurzaam Bouwen hoog in het vaandel stond. Middels de toepassing van een individuele warmtepomp, W.T.W., lage temperatuur verwarming middels vloerverwarming, zonneboiler en een optimale isolatie heeft Planburo Tummers een ontwerp gerealiseerd met een E.P.N. waarde lager dan 0,6 zodat deze prijsvraag glansrijk gewonnen werd. Bij dit systeem werd bewust gekozen voor een individuele warmtepomp met vloerkoeling voor optimaal comfort in de zomer.


Prijsindicatie: Vanaf € 285.000,- V.O.N.
Status: Verkocht4 woningen Sutjensstraat Weert
Voor een locatie in de nabijheid van het centrum van Weert, welke al jaren braak lag, ontwikkelde Planburo Tummers een bouwplan voor starterswoningen. De woningen hebben drie slaapkamers, en een vaste trap naar de zolder.


Prijsindicatie: € 170.000,- V.O.N.
Status: Verkocht7 woningen Mook & Middelaar
Deze zeven nieuwbouwwoningen staan aan de Bouwsteeg in Middelaar, een prachtige laan met monumentale bomen. De kavels zijn allen ruim verkaveld en de woningen hebben een prachtig uitzicht over het beekdal. Er zijn zowel vrijstaande als halfvrijstaande woningen te koop. De woningen kenmerken zich door hun praktische indeling, de meest moderne energie besparende maatregelen zoals vloerverwarming en zonnepanelen en de vele extra's zoals kunststof kozijnen en het luxe sanitair.


Prijsindicatie: € 250.000,- tot € 390.000,- V.O.N.
Status: Verkocht.

Sneppendijk 27, 6026 AA Maarheeze, Nederland | tel. 0495-594477 | planburotummers@outlook.com
Planburo Tummers b.v. | Planburo Tummers II b.v. | Tummers Trade b.v.